nota de plata transfagarasan

Notă de plată halucinantă pe Transfăgărășan. Un turist a rămas uimit de prețurile practicate de comercianți. Pe două porții de cartofi, o chiflă, o apă, un suc, patru mici și un sos de usturoi, a plătit 88 de lei.

Nu doar prețurile de pe litoral sunt mari. La munte se pare că întâlnim aceeași problemă. Un turist aflat în vizită pe Transfăgărășan a plătit o sumă fabuloasă pe câteva produse.

Turistul a comandat două porții de cartofi, o chiflă, o apă, un suc, patru mici și un sos de usturoi. Bărbatul a rămas surprins când a văzut cât are de plătit. Suma finală de pe nota de plată a fost, nici mai mult, nici mai puțin de 88 de lei:

”Uitați și voi cât costă o apă și o porție de cartofi pe Transfăgărășani! Să mai mâncați în România”, a spus bărbatul pe Tiktok.

video: prețuri exagerate pe transfăgărășan - un turist a plătit aproximativ 100 de lei pe două porții de cartofi, o chiflă, o apă, un suc și un sos de usturoi

@ionutpirjol♬ sunet original – ?‍♂️I O N U ȚP Î R J O L?‍♂️

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Stați acasă chitrelor,sau băgați vă ceva în traistă și mâncați pe capota mașinii după care aruncați gunoaiele pe jos și vă lăudați pe tic toc la fraieri….

  2. Ora de sibiu…
    Stiti bancurile cu radio Erevan…
    Asa ati facut si voi.
    Bonul nu e 100 ca e 88 lei.
    Iar in banii aia sunt inca 4 mititei si prigat.
    Clickbait? Fiti serioși…

  3. In Sibiu toate preturile sunt mari, indiferent de ce vrei să cumperi. În vârf de munte datorită logisticii și nu doar in Romania preturile sunt mai mari decât în alte locații și e normal. Ce sa mai zică pensionari care trebuie să își calculeze fiecare bănuț când merg la cumpărături și iarna încă nu a venit, nu ii includ aici pe cei cu pensii uriașe și sub 50 de ani. Îl întreb pe stimatul reporter dacă știe cât costă coșul de cumpărături al unor pensionari că la magazinele de cartier prețurile nu sunt mici, polonezul, ouăle, parizerul, etc. nu sunt ieftine,daca vrei specialități bagi mana adânc în buzunar. Comparabil cu alte țări din vest preturile in Ro sunt la fel de mari și calitatea inferioara.