accident la tălmaciu - doi tineri de 16 și 21 de ani, loviți de o mașină în timp ce traversau strada
foto: arhivă

Accident la Tălmaciu! Doi tineri în vârstă de 16 și respectiv 21 de ani au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada. Șoferul nu a oprit după producerea accidentului – și-a continuat deplasarea către județul Vâlcea.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Tălmaciu, unde doi tineri, localnici, au fost accidentați de un autoturism în timp ce traversau strada.

De asemenea și un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență. La fața locului echipajul a acordat îngrijiri medicale bărbatului de 21 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu cu dureri costale și escoriații. De asemenea la locul accidentului a intervenit și un echipaj SAJ care a dus la spital tânărul de 16 ani. Ambii pietoni erau conștienți.

CITEȘTE ȘI: Șoferul fugar a fost prins 

Cei doi tineri, în vârsta de 16 și 21 de ani, au fost accidentați și transportați conștienți la UPU Sibiu. Conducătorul autoturismului nu a oprit imediat după producerea accidentului rutier și și-a continuat deplasarea pe DN7, având direcția de deplasare spre județul Vâlcea.

Politiștii rutieri desfășoară activitățile specifice în vederea depistării acestuia în trafic și luării măsurilor legale care se impun.

La locul accidentului, polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier, transmite Sergent Major Andreea Ștefan.

Ultima oră

Comentariul meu