restrictii transfagarasan

Reamintim că astăzi, 10 septembrie 2022, se vor institui restricții temporare de circulație, în funcție de deplasarea cicliștilor care participă la evenimentul sportiv de ciclism, Turul României. Este vorba despre DJ 105 P (Arpașu de Sus – Cârtișoara) și DN 7C, pe traseul cuprins între Cârtișoara și Bâlea Lac.

„Bună dimineața,
Temporar, pe DJ 105 P (Arpașu de Sus – Cârtișoara) și pe DN 7C, pe traseul cuprins între Cârtișoara și Bâlea Lac, vor fi instituite astăzi restricții, în funcție de deplasarea cicliștilor care participă la evenimentul sportiv.
Startul se va da la ora 11:00, bicicliștii deplasându-se pe următorul trase: Cristian (Jud. Brașov) – Vulcan – Zărnești – Poiana Mărului – Șinca Nouă – Șercăița – Sebeș – Recea – Drăguș – Victoria – Arpașu de Sus (Jud. Sibiu) – Cârțișoara – Transfăgărășan – Bâlea Lac – Albeștii de Argeș (Jud. Argeș) – Valea Uleiului – Curtea de Argeș.
Potrivit Tour of Romania aceasta este etapa regină, datorită celebrei cățărări pe Transfăgărășan, dar și lungimii ei: peste 200 km.
Vă recomandăm să respectați toate regulile de circulație, să circulați prudent, să respectați indicațiile polițiștilor rutieri care se vor afla în teren și nu în ultimul rând, să le acordam respect respect sportivilor,” transmite Poliția Sibiu pe pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu