conacul apafi

Noul Rege al Marii Britanii, Charles (sau Carol al III-lea) iubește România. Acesta deține foarte multe proprietăți la noi în țară, unele dintrele chiar putând fi închiriate de turiști. De altfel, ultima vizită a acestuia a fost în luna mai, la Sibiu, când a lansat cel mai mare proiect transfontalier de reîmpădurire din Europa.

Proprietățile din România ale Regelui Charles

Regele iubește România, fapt care se poate vedea în vizitele lui și proprietățile pe care le deține la noi în țară. În timp ce unele sunt deschise turiștilor care doresc să se cazeze, altele sunt doar pentru o simplă vizită.

Prin Fundația „Mihai Eminescu Trust” pe care o patronează, Regele Charles deține 10 proprietăți pe teritoriul României. Vorbim despre patru case în Valea Zălanului din Covasna, conacul Apafi din Mălâncrav, Sibiu, casa din Viscri și încă patru locuințe în Breb, Maramureș, notează wowbiz.ro.

Cât costă o nopate de cazare la Conacul Apafi din Mălâncrav, Sibiu 

La Mălâncrav, Sibiu se află Conacul Apafi. Este unul modern, în general, dar cu un stil aparte de casă la țară. Aici prețul pentru o noapte este de 65 de euro pentru adulți și 35 de euro pentru copii.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică