medicii elisabetei a ii-a alertează despre starea ei de sănătate și întreaga familie regală se reunește alături de ea

Medicii sunt îngrijorați de sănătatea Elisabetei a II- a Marii Britanii și au recomandat ca în vârstă de 96 de ani să rămână sub supraveghere medicală, a informat astăzi Palatul Buckingham.

Anunțul vine la o zi după ce Regina a anulat o reuniune a Consiliului ei privat și i s-a recomandat să se odihnească.

UPDATE A murit regina Marii Britanii – Elisabeta a doua avea 96 de ani

Palatul spune că regina este „confortabilă” și rămâne la Castelul Balmoral din Scoția, unde a fost în ultimele luni. Presa britanică a raportat deplasarea prințului Charles și a celor trei frați ai săi, precum și a nepotului său, Prințul William, la reședința de vară pentru a fi aproape de regină. Ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, vor călători și ei în Scoția.

Știrile despre starea de sănătate a suveranului au perturbat activitatea normală. Camera Comunelor și-a întrerupt sesiunea pentru a citi o declarație de susținere, în timp ce BBC și-a întrerupt programarea obișnuită pentru a difuza informația.

Starea de sănătate a Reginei, care se confruntă de mult timp cu „probleme de mobilitate”, s-a înrăutățit de când l-a primit marți la Balmoral pe Boris Johnson, care și-a prezentat demisia din funcția de prim-ministru, și pe succesorul său, Liz Truss, căreia i-a încredințat formarea unui guvern.

Ultima oră

Comentariul meu