update: femeie rănită, după ce a căzut cu parapanta pe aerodromul măgura

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Serbia, care a venit la Sibiu pentru un concurs de zbor cu parapanta, a fost transportată de urgență la spital după ce, în timpul evenimentului găzduit pe Aerodromul Măgura, a căzut de la o înălțime de peste șapte metri. 

UPDATE

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu au fost sesizați despre producerea accidentului cu parapanta, în incinta Aerodromului Măgura Cisnădie. În urma cercetărilor s-a stabilit că, de fapt, femeia a căzut de la o înălțime de 7-8 metri. „La respectiva locație a fost identificată o femeie în vârstă de 47 ani, din Serbia, care ar fi pierdut controlul parapantei, care s-ar fi închis și astfel a căzut de la o înălțime de aproximativ 7-8 m. În urma accidentului, un echipaj medical i-a acordat îngrijiri la fața locului, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Județean Sibiu”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În continuare sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produc accidentul și încadrarea juridică a faptei.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accidentul a avut loc în jurul orei 11:50 pe Aerodromul Măgura din Cisnădie. Femeia a căzut de la o înălțime de 15 metri în timpul unui zbor cu parapanta. În urma tragicului eveniment, ea a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, starea generală de sănătate este bună.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip C, cu medic, astăzi (n.red.: joi) în jurul orei 11:50, la Aerodromul Cisnădie. Participând la un concurs de zbor cu parapanta, o sportivă din Serbia de 47 de ani a căzut la sol de la aproximativ 15 metri. La sosirea echipajului femeia acuza dureri abdominale și de bazin, dar cu stare generala bună”, a precizat Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

După ce a fost imobilizată, sub monitorizare continuă, victima a fost transportată cu ambulanța la UPU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu