doi indivizi băuți s-au urcat pe un stâlp din avrig și au furat o cameră de supraveghere
foto: arhivă

Doi tineri, amândoi de 24 de ani, s-au suit pe un stâlp din Avrig și au furat o cameră de supraveghere video. Polițiștii au reușit să-i prindă, iar acum sunt reținuți, fiind cercetați pentru furt calificat. 

„La data de 6 septembrie a.c., Poliția Orașului Avrig a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 5/6 septembrie a.c., persoane necunoscute au sustras o cameră de supraveghere video montată pe un stâlp de pe strada Cloșca din orașul Avrig”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma activităților investigativ – operative desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig, presupușii autori au fost identificați. Este vorba despre doi localnici, ambii în vârstă de 24 de ani. În acea noapte se pare că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Față de cei doi, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore. Ei sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Avrig, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu