bărbatul care a schingiuit un câine în cisnădie a fost reținut de poliție

Individul care a maltratat un câine pe câmpul din Cartierul Arhitecților din Cisnădie a ajuns în atenția polițiștilor. În cursul zilei de miercuri, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar în curând urmează să primească o măsură preventivă. 

„La data de 7 septembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Sibiu l-au reținut 24 de ore pe bărbatul care, la data de 5 septembrie a.c., ar fi lovit un câine în extravilanul orașului Cisnădie”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

bărbatul care a schingiuit un câine în cisnădie a fost reținut de poliție

Vă reamintim că, în 5 septembrie, în jurul orei 18,00, o persoană a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că un bărbat lovește un câine fără stăpân, pe un câmp din apropierea străzii Petre Antonescu din orașul Cisnădie. La fața locului s-au deplasat în regim de urgență polițiști de ordine și siguranță publică, precum și polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu. Presupusul agresor a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Bacău. De asemenea, în zonă a fost găsit și câinele, care prezenta leziuni în zona capului și care, ulterior, a fost predat unei clinici veterinare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În 8 septembrie, bărbatul urmează a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.  Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu