sibian dus la spital după ce a fost lovit și a căzut de la înălțime - se afla la o nuntă în săliște
foto: arhivă

Un bărbat de 43 de ani, din Sibiu, a fost reținut marți pentru 24 de ore, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Mai exact, în timp ce se afla o nuntă în Săliște, acesta l-a lovit cu piciorul pe un alt invitat, moment în care victima a căzut de la o înălțime de trei metri. 

În dimineața zilei de 6 septembrie, la sediul Poliției Orașului Săliște s-a prezentat o femeie din Gura Râului care a reclamat faptul că la data de 4 septembrie, în jurul orei 00:30, în timp ce se afla la un eveniment privat într-un cort amplasat în localitatea Săliște, soțul acesteia a fost agresat de un alt participant. Acesta l-a lovit cu piciorul, moment în care victima a căzut de la înălțime de aproximativ trei metri. În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din Săliște l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârșirea acestei fapte, un sibian în vârstă de 43 de ani. „Împotriva acestuia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările în acest dosar continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu