individ din satul nou reținut după ce a încercat să-și răpească soția - a încălcat un ordin de protecție
FOTO: arhivă

Un bărbat din satul Nou a fost reținut de polițiștii sibieni și urmează să primească o măsură preventivă după ce, în urmă cu trei zile, a intrat în locuința soției sale, încălcând astfel un ordin de protecție. Omul a bruscat-o și a încercat să o ia cu forța din curte. 

„La data de 6 septembrie, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, în urma probatoriului administrat, au luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu a unui bărbat de 37 de ani din Nou”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Fapta avut loc în 4 septembrie. Femeia, în vârstă de 34 de ani, domiciliată în Nou, a sunat la 112 la ora 10:36, sesizând că soțul ei a încălcat prevederile ordinului de protecție, emis în 2 septembrie de către Judecătoria Sibiu. Bărbatul s-a deplasat la reședința soției sale, cu scopul de a se împăca, însă a devenit agresiv, a bruscat-o fără a o lovi și a încercat să o ia cu forța din curte.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Ultima oră

Comentariul meu