Incendiu de proporții în Boian - Bărbat găsit carbonizat

Mai bine de două ore s-au luptat pompierii sibieni cu flăcările în Boian, acolo unde a luat foc o anexă gospodărească și un grajd. După ce au reușit să stingă incendiul, salvatorii au găsit carbonizat un bărbat. Omul avea 58 de ani. 

Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență în localitatea Boian pentru localizarea și lichidarea unui incendiu cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD.

Incendiu de proporții în Boian - Bărbat găsit carbonizat

„Forțele de intervenție sosite la fața locului au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească și la un grajd de animale. S-a acționat pentru limitarea incendiului întrucât exista risc de propagare la casa de locuit”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Incendiu de proporții în Boian - Bărbat găsit carbonizat

După mai bine de două ore de luptă cu focul, incendiul a fost lichidat. În timpul înlăturării efectelor negative, pompierii au găsit o persoană de sex masculin în vârstă de 58 de ani carbonizată și de asemenea a fost găsită carbonizată și o oaie. Anexa a ars în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 70 mp.

Incendiu de proporții în Boian - Bărbat găsit carbonizat Incendiu de proporții în Boian - Bărbat găsit carbonizat

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de determinare.

Ultima oră

Comentariul meu