cornel palada bia khalifa
Sursa Foto - Captura Video

Mai mulți concurenți au acceptat provocarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și au fugit în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele. Printre aceștia, se numără și Cornel Palada cu Bia Khalifa. Într-un moment de plictiseală, concurenții au inventat și un joculeț. Așadar, aceștia și-au imaginat că se află pe Podul Minciunilor din Sibiu și au realizat un mic „spectacol.” Mai exact, Cornel Palada și Bia Khalifa s-au luat de mână și au jucat rolul unor îndrăgostiți, notează cancan.ro.

Cornel Palade: Zicem că suntem la Sibiu și zicem că suntem pe Podul Minciunilor.

Mara Bănică: Pe Podul Minciunilor merg îndrăgostiții și își fac promisiuni. Cum facem? Tu cu cine te duci de exemplu?

Cornel Palade: Eu mă duc cu Bia (n.red Khalifa).

Mara Bănică: Trebuie să mergeți pe pod și să vă pupați!

Paul Diaconescu a căzut în plasa Biei Khalifa

Ce nu s-a văzut pe TV este că Paul Diaconescu și Bia Khalifa au devenit intimi încă din primele zile de filmare. De parcă se știau de o viață, actorul și creatoarea de conținut pentru adulți au început să-i deranjeze pe ceilalți concurenți, uitând că nu sunt singuri.

Cei doi concurenți au început să se mângâie reciproc și să râdă. Mai mult, creatoarea de conținut pentru adulți l-ar fi și tras puțin de păr pe actor. După aceea, cu toată gingășia, Paul Diaconescu i-a sărutat fruntea Biei Khalifa și a început să-i spună o poveste.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu