video: panică în vasile aaron - bărbat la un pas să cadă de la etaj

Panică pe strada Valea Frumoasei din municipiul Sibiu. Un bărbat a fost la un pas să cadă de la etajul patru al unui bloc. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l salva.

YouTube video

Bărbat a fost la un pas să pățească un accident de muncă înfiorător. Sursele Ora de Sibiu spun că acesta executa lucrări pentru izolarea unui bloc din cartierul Vasile Aaron, de pe strada Valea Frumoasei. Bărbatului i s-a făcut rău. „Un echipaj SMURD cu medic și autospeciala de salvare la înălțimi, au fost mobilizate de urgență în urma unui apel pe numărul unic de urgență 112 care semnala faptul că un bărbat care lucra la înălțime prezintă o stare de rău și nu reacționează. Acesta se afla la etajul 4 al unui bloc din municipiul Sibiu pe strada Valea Frumoasei”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

YouTube video

Omul era suspendat și nu putea să coboare singur, astfel că a fost nevoie de intervenția pompierilor militari. „Forțele operative ajunse la fața locului au intervenit prompt și astfel bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost adus la sol în siguranță. Acesta a fost predat echipajului medical pentru a fi evaluat și pentru a primi îngrijirile necesare. Pentru investigații suplimentare acesta a fost transportat la UPU Sibiu, conștient”, a mai spus reprezentantul ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu