Polițiștii Biroului Rutier au intervenit, marți după-amiaza, la un accident produs pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu. Un biciclist a fost lovit de o mașină. 

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune între un autoturism condus de o femeie de 39 de ani, din Buia, județul Sibiu, și un biciclist, în vârstă de 35 de ani, din Constanța. „Cele două vehicule se deplasau pe aceeași direcție, iar accidentul s-a produs în momentul în care conducătoarea auto intenționa să efectueze manevra de parcare”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Biciclistul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital. „La fața locului echipajul a acordat îngrijiri medicale bărbat în vârsta de aproximativ 35 de ani conștient. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism la membrele inferioare”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei și circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul. În zona se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu