reacții dure după reabilitarea podului minciunilor - „de aici începe autostrada către pitești”
Sursa: Facebook/Stefan Nartea

La finalul lunii august, Podul Minciunilor din municipiul Sibiu se închidea pentru realizarea unor reparații în regim de urgență. Circulația pietonală a fost închisă, astfel încât lucrările să poată fi executate. 

Primăria municipiului Sibiu anunța, la finalul lunii trecute, că încep intervențiile, în regim de urgență, pentru reparații la nivelul Podului Minciunilor. Municipalitatea spunea atunci că lucrările vor dura două săptămâni, iar circulația pietonală va fi închisă. La o săptămână distanță, reparațiile au fost finalizate, iar turiștii au putut vizita din nou obiectivul turistic. 

VEZI AICI CE LUCRĂRI VOR MAI AVEA LOC LA NIVELUL PODULUI

Printre reparațiile care s-au făcut la nivelul podului se numără: înlocuirea asfaltului de la suprafață, repararea plăcii de beton și refacerea hidroizolației. Odată cu finalizarea lucrărilor însă, sibienii s-au arătat nemulțumiți de rezultat. Aceștia și-ar fi dorit ca în locul asfaltului turnat să se fi pusă piatră cubică. Glumele nu au întârziat să apară: „De aici începe autostrada Sibiu – Pitești”, „Poate vin totuși și cu un strat de gresie sau faianță că e mai ieftină”, sunt câteva dintre comentariile adunate la postarea unui sibian. 

CITEȘTE ȘI: REACȚIA PRIMĂRIEI – ”PODUL NU POATE FI PAVAT CU PIATRĂ CUBICĂ”

reacții dure după reabilitarea podului minciunilor - „de aici începe autostrada către pitești”
Sursa: Facebook/Stefan Nartea

Ora de Sibiu a cerut un punct de vedere și din partea reprezentanților Primăriei Sibiu pentru a vedea dacă lucrarea a fost finalizată și dacă ceea ce vedem astăzi este fața finală a podului. 

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Nu,va rog,nu și la Sibiu….Rămăsese ultimul orășel superb din aceasta tara care oricum e peticita ,.Apelați la chinezi,ei se pricep la poduri.Ar fi păcat sa stricam farmecul acestui vechi și renumit pod al minciunilor.Sau poate totul e o minciuna cu acel asfalt????

  2. Săptămâna viitoare vor veni sa rupă asfaltul…. Și’a uitat Dorel ciocanul lângă pod…
    Pentru un obiectiv de patrimoniu ma asteptam la mai multa seriozitate din partea autorităților…

  3. ,,Românica educată” începe de la Sighii….
    Vai Steaua noastră ce ne mai așteaptă cu asemenea conducători…

  4. Tovarășa Fodor, a luat-o razna de TOT!!!!. Centrul Sibiului este singurul loc din Sibiu, împreună cu Muzeul Astra Dumbrava, care arată, sau mai bine spus au arătat emblematic pentru Sibiu. Până când mințile bolnave s-au gândit să distrugă și aceste locuri emblematice pentru noi sibienii și pentru Sibiu. Cum poți să torni asfalt peste un Pod care este renumit în toată țara și vizitat de mii și mii de turiști. Tocmai piatra cubică îi dădea farmecul său de epocă. La muzeul Astra din Dumbrava,clădirea intrării în muzeu era mult mai frumoasă din lemn cu aspect de zonă de munte.Acum acea clădire seamănă cu casa lui Iohannis,ca un buncăr atomic din plumb.Tovarășa Fodor, ori a luat-o razna, ori dă voie tuturor netrebnicilor pe care i- a adus în Sibiu și pe toți veneticii, să își bată joc și de singurul loc din Sibiu care este „Centrul Sibiului”, așa cum îl numim noi…..sibienii?????

  5. Sunt toti tampiti:primaria constructorul,si cine isi mai baga coada …Podul minciunilor este un obiectiv turusticTuristii vin sa vada,sa calce pe asfalt?Or fii avand si ei acasa asfalt…Dle,zici ca nimeni nu gandeste.Nimeni!Fac dinadins sa scada valoarea obiectivului.Niste tampiti,