video - fc hermannstadt merge ceas - sibiul învinge la pitești și urcă pe locul patru
FOTO - FC Hermannstadt / Facebook

FC Hermannstadt și-a mai trecut o victorie de prestigiu în cont. Sibienii au bătut luni seară în deplasare pe FC Argeș. Echipa lui Măldărășanu a marcat în ultimul minut și Sibiul urcă pe locul patru în SuperLiga 1.

Echipa orașului nostru continuă să suprindă în prima divizie. Sibienii au reușit să bată și la Pitești și rămân neînvinși după primele nouă etape din actuala ediție de campionat.
La Pitești, FC Argeș a avut prima mare ocazie a meciului cu Hermannstadt în minutul 12, anunță gsp.ro.
Donisa a centrat perfect la colțul lung, de unde Garița a reluat cu capul puțin pe lângă poarta lui Muțiu. Argeșenii au mai avut o șansă în finalul primei părți, dar șutul puternic al lui Donisa a fost prins de Muțiu.
Repriza secundă a adus un joc modest din partea celor două echipe, fără mari ocazii de gol. Doar o greșeală individuală putea face ca scorul să se modifice, lucrul acesta întâmplându-se în minutul 89. Paraschiv l-a întors pe toate părțile pe Latovlevici și a șutat cu stângul la poartă din marginea careului.
Șutul său pe centru porții a fost scăpat incredibil de Straton printre picioare, iar sibienii au obținut o victorie nesperată.

YouTube video

După acest rezultat, Hermannstadt și FC Argeș fac rocada în clasament, sibienii urcând pe locul 4 cu 16 puncte, piteștenii căzând pe 5, cu 13 puncte.

Ultima oră

Comentariul meu