accident pe valea oltului la racovița - un tir a intrat într-un șanț

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineața, pe Valea Oltului, în zona satului Țuțulești din localitatea Racovița. Un TIR a ajuns în șanț. 

Potrivit pompierilor din cadrul ISU Vâlcea, șoferul a fost rănit, după ce TIR-ul pe care îl conducea a ajuns în șanț la Țuțulești. „ISU Vâlcea a alocat un echipaj ASAS și un echipaj SMURD de la stația Brezoi”, informează pompierii.

Polițiștii informează că TIR-ul a ajuns în șanț în urma impactului cu un alt camion. „Astăzi, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că a avut loc o coliziune între 2 tiruri (unul condus de un bărbat de 45 de ani, de catățenie turcă și altul condus de un alt bărbat de 49 de ani, din județul Argeș) pe DN 7, în localitatea Racovița, în urma căreia a rezultat rănirea unui conducător auto”, informează IPJ Vâlcea.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Ultima oră

Comentariul meu