greșeli pe care să nu le faci atunci când bluffezi la poker

Bluffingul la Poker este o strategie foarte bună aplicată numai de către jucătorii cu experiență. Dacă vezi un jucător începător ce bluffează, acesta probabil va face acest lucru pentru că nu își dorește să piardă și încearcă să forțeze o strategie de bluffing, dar care este destul de simplu de recunoscut având în vedere că este destul de evidentă dacă nu este gândită astfel de la început. Există deci câteva principii și reguli de care trebuie să ții cont atunci cânt aceste greșeli când încerci să bluffezi la Poker, iar dacă nu vei respecta acel set de reguli, vei comite greșeli. Care sunt? Vom afla chiar în paragrafele de mai jos.

De ce este Pokerul așa de popular? 

Un joc de noroc sau de strategie la cazino nu va ajunge niciodată să fie popular sau să fie viralizat fără motiv. Dacă un joc de noroc este suficient de capabil să îți plătească sume destul de mari, este de înțeles faptul că acesta se va viraliza și jucătorii vor încerca să joace cât de mult acel joc la Maxbet. Pokerul este un joc care a evoluat timp de sute de ani pentru a ajunge în această formă și este cunoscut ca fiind unul dintre singurele jocuri unde nu ai nevoie de noroc pentru a câștiga. Cei mai buni jucători de Poker nu vor face altceva decât să se folosească de strategie pentru a genera cele mai mari venituri și pentru a-și cunoaște extrem de bine adversarii.

Un alt motiv foarte importante care intervine între jocul de Poker și viralizarea sau popularizarea acestuia este modul în care plătește. Poker-ul nu te va surprinde niciodată cu sume mici sau sume mari ci mai degrabă vei primi mereu sumele la care te aștepți deja pentru că jocul este făcut în așa fel. Fiecare jucător se poate implica sau nu în rundele de joc sau poate participa cu sumele cu care el se simte confortabil. Astfel, jocul de Poker a devenit foarte popular datorită acestor aspecte.

Dar se poate chiar și mai bine decât atât. Jocul este la fel de foarte mulți ani și a avut nevoie de foarte multe ajustări pentru a ajunge în forma din prezent. Dar tocmai aceasta este frumusețea jocului. Este complex, poate să îți aducă câștiguri foarte mari și este unul dintre jocurile despre care noi credem că are foarte mult potențial. Iar acum este și disponibil în mediul online ceea ce a crescut popularitatea jocului extrem de mult. În prezent, poți să joci Poker aproape oriunde, iar platformele de betting oferă servicii foarte bune pentru acest joc.

greșeli pe care să nu le faci atunci când bluffezi la poker

Oamenii știu să trișeze 

Acolo unde norocul nu cântărește foarte mult, jucătorii au găsit o cale prin care să profite și mai mult de aceast posibilitatea de a paria cu ajutorul conexiunii la internet. Pentru că nimeni nu poate ști de unde se joacă fiecare jucător de la masă sau care sunt strategiile fiecărui jucător, este foarte greu să depistezi cu adevărat care sunt adversarii redutabili. Și pentru că deja este dificil, există jucători care mai și trișează și manipulează jocul așa cum își doresc ei. De exemplu, o tactică foarte eficientă de care unii jucători profită este cea de colaborare la masa de joc. Atunci când joci online, ai nevoie doar de internet și nimeni nu știe practic cine ești.

Unii jucători formează echipe, se așează la mesele de joc și se consultă știind cărțile fiecăruia. Asta le oferă un avantaj destul de important atât din punct de vedere statistic deoarece au cunoștințe despre cărțile care sunt acum disponibile în joc, dar pot manipula foarte ușor și ceea ce gândesc ceilalți despre runda respectivă. Unii pariază mai mult pentru a-și convinge adversarii să contribuie și ei la pot și astfel, echipa de jucători are un avantaj obținut printr-un set de practici nu foarte conforme cu un joc corect.

greșeli pe care să nu le faci atunci când bluffezi la poker

Ai grijă să nu se prindă lumea de situațiile când bluffezi 

Am început articolul vorbind despre această strategie de a blufa și despre cum este foarte folosită de către jucătorii care au experiență, dar atunci când este folosită de către un jucător începător, modul în care performează nu este la fel de bun deoarece aceștia uită un singur un lucru: Blufful pornește din momentul în care îți vezi cărțile. Ar trebui să joci mâna respectivă ca și cum blufful este ultimul lucru pe care l-ai face. Cu cât îți joci mâna mai bine, cu atât vei putea crește rata de succes a bluffului tău și prin urmare, vei avea câștiguri mai frecvente.

Blufful este o strategie extrem de bună și de obicei este folosită mult mai frecvent decât crezi. Există jucători care au adoptat un stil de joc atât de intens încât aceștia vor paria mereu chiar dacă au sau nu cărți, evident multe dintre mâini fiind bluffuri.

Conclusion 

Acestea sunt greșelile pe care ai putea să le faci atunci când bluffezi. Câteva dintre ele pot fi controlate în timp ce altele nu depinde foarte mult de tine. Nu exagera niciodată cu blufful, cineva tot se va prinde.

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu