campanie de sterilizări gratuite la rășinari - „urmărim să sterilizăm cel puțin 200 de pisici și câini”
Sursa: Facebook/Animal Life Sibiu

Asociația Animal Life din Sibiu continuă prevenția abandonului animalelor în oraș prin organizarea unei noi campanii de sterilizări gratuite, din cauză că numărul pisicilor și câinilor care ajung pe străzi este în continuare îngrijorător.  

campanie de sterilizări gratuite la rășinari - „urmărim să sterilizăm cel puțin 200 de pisici și câini”

Campania de sterilizări gratuite se va desfășura în perioada 8-10 septembrie în comuna Rășinari, la baza sportivă de pe Valea Ștezii, pe drumul care duce spre Curmătură. Cei interesați trebuie să completeze un formular online sau să sune la numărul de telefon 0723 919 994.

„Va avea loc o nouă campanie de castrări gratuite prin care urmărim să sterilizăm 200 de pisici și câini. Campania este adresată tuturor, însă așteptăm să vină într-un număr mare persoane cu animale din Rășinari. Operațiile vor fi efectuate de doi medici. Campania este finanțată de către RAR Romania si IAPWA. De asemenea, vrem să mulțumim Primăriei Rășinari pentru spațiul pe care ni-l oferă”, spune Georgiana Pop de la Animal Life.

Este foarte important ca animalele să aibă vârsta minimă de 6 luni și maximă de 8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale. Totodată, este interzisă hrănirea animalelor programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație, iar în dimineața dinaintea operației acestea nu trebuie să bea apă.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică