video fc hermannstadt joacă joi la mediaș cu universitatea craiova - marius mălădărșanu: ”este cel mai greu meci de până acum”
FOTO FC Hermannstadt / Facebook

Se pare că problemele financiare la FC Hermannstadt au fost rezolvate. Staff-ul și jucătorii clubului și-au primit banii promiși. Joi, 1 septembrie 2022, FC Hermannstadt joacă la Mediaș cu Universitatea Craiova.

Sibienii au scos șapte puncte din cele trei meciuri disputate în acest sezon din postura de gazde, 3-0 cu CS Mioveni, 1-1 cu FC Botoşani şi 2-1 cu FC Voluntari.

15 mai 2022, CFR Cluj – Univertatea Craiova 2-1 a fost singura înfrângere suferită de olteni în ultimele șase deplasări din campionat, interval în care au mai reuşit pe teren advers patru victorii şi o remiză.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, de patru ori s-au impus oltenii, sibienii au câştigat un joc, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Întâia confruntare din campionat a avut loc pe 6 octombrie 2018, Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 1-1, goluri înscrise de Elvir Koljic, respectiv Miluţă Blănaru.

Singurul succes din contul sibienilor s-a consemnat pe 4 august 2019, FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 2-1 (P. Petrescu, O. Viera / V. Constantin).

Cea mai mare diferenţă de scor: 24 noiembrie 2019, Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 3-0.

Cea mai recentă întâlnire directă: 19 februarie 2021, Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 1-0, marcator Alexandru Cicâldău.

De reamintit că, au mai fost adversare în finala Cupei României 2017-2018, când alb-albaştrii s-au impus cu 2-0 (Gustavo, Mitriţă) şi au dus întâiul trofeu în Bănie după o pauză de 25 de ani.

Ultima oră

Comentariul meu