video trafic îngreunat din cauza lipsei indicatoarelor pe mihail sebastian - „nimeni nu știe dacă a rămas sens unic sau nu”

O cititoare a semnalat o problemă cu care se confruntă aproape zilnic după ce s-au realizat lucrările de pe Calea Dumbrăvii. Lipsa indicatoarelor între strada Mihail Sebastian și Calea Dumbrăvii îngreunează considerabil traficul, spune cititoarea. 

Din spusele acesteia, la intersecția între strada Mihail Sebastian și Calea Dumbrăvii nu există un indicator care să semnalizeze dacă strada este cu sens unic sau se circulă în ambele sensuri, prin urmare traficul se blochează până pe strada Octavian Goga. În contextul în care luni începe școala, situația s-ar putea înrăutăți din cauza aglomerației.

YouTube video

„E demult situația, dar acum s-a agravat. În urma șantierului nu au pus nici un semn și lumea se blochează în trafic. Fiecare se descurcă cum poate, este ceva ieșit din comun, iar de luni începe școala. Am sunat la Poliția Rutieră și mi-au zis că nu cunosc situația. Cei de la Poliția Locală au zis că nu e treaba lor și să sun la Domeniul Public, pentru că ei sunt ce care au ridicat semnele. Instituțiile ne-au trimis de la una la alta. Nimeni nu știe dacă a rămas sens unic sau dacă e dublu sens, mașinile sunt parcate pe stânga și pe dreapta”, spune persoana care ne-a sesizat problema.

Ultima oră

Comentariul meu