Jandarmii sibieni, prezenți în tabără în zona Păltiniş, alături de 30 de copii

„Astăzi, 1 septembrie, sărbătorim Ziua Jandarmeriei Rurale iar pentru a celebra momentul care ne onorează, am ales să ne petrecem această dimineaţă împreună cu cei aproximativ 30 de copii aflaţi în tabără în zona Păltiniş.

Ne-am echipat, am adunat toate materialele din dotare pe care ne-am propus să le prezentăm şi am plecat către copiii care ne aşteptau cu nerăbdare.

Am ajuns la Păltiniş în jurul orei 10.00 şi am fost întâmpinaţi într-o atmosferă foarte primitoare.

Prezenţa jandarmilor rurali a sporit curiozitatea copiilor, dar surpriza pentru ei a fost garantată de apariţia lui Gabriel, jandarmul nostru în vârstă de 6 ani şi a câinelui de serviciu COR.

Şi pentru că i-am atras cu prezentarea materialelor şi autospecialelor din dotare nu am ezitat să le oferim informaţii cu privire la Jandarmeria Rurală, câteva sfaturi referitoare la comportamentul pe care trebuie să îl adopte atât la şcoală cât şi în societate, cu siguranţă le vor fi de folos în viitor, şi recomandări de care trebuie să ţină cont atunci când se află în zona montană.

Pentru că au fost atenţi la ceea ce li s-a prezentat, toţi copiii au primit drept recompensă o plimbare cu ATV-ul.

Dragi copii, vă mulţumim pentru primirea călduroasă, atenţia oferită şi vă dorim un an şcolar cu succes şi mult spor în tot ceea ce veţi face!

Pentru uniformele jandarmilor rurali, le mulţumim reprezentanţilor Muzeului Astra Sibiu, iar pentru sprijinul acordat în organizarea activităţii transmitem mulţumiri organizatorului taberei, echipei „Prietenii tăi” şi doamnelor învăţătoare.

La mulţi ani, Jandarmeria Rurală!”, transmite Jandarmeria într-un comunicat de presă.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică