femeie bătută de bodyguard-ul unui club din sibiu - nu a lăsat-o să intre în local
foto: arhivă

O femeie a fost bătută, sâmbătă noapte, de agentul de pază al unui club din centrul Sibiului. Aceasta se afla în fața localului cu gașca de prieteni și voia să intre. Bodyguard-ul nu doar că i-a interzis accesul, dar a și lovit-o cu piciorul în față. În urma celor întâmplate, victima a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost reținut. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut, miercuri, un sibian în vârstă de 42 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.

Bătută de bodyguard-ul unui club

Potrivit surselor Ora de Sibiu, agresorul este agent de pază la Oldies Pub din centrul Sibiului. Acesta nu a dorit să lase o femeie să intre în local, astfel că a izbucnit un conflict. Pentru a se asigura că tânăra nu va intra în club, el a lovit-o cu piciorul în față. Cei doi nu se cunoșteau.

„În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 28 august, în jurul orei 00,30, în calitate de angajat al unui local din municipiul Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic o tânără care intenționa să intre în local, lovind-o cu piciorul în zona feței, victima necesitând mai mult de 5 zile de îngrijiri medicale”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu