caravana terapeutică vine la sibiu - cei prezenți pot beneficia ulterior de două ședințe gratuite de psihoterapie
Sursa: Facebook/Cortul Terapeutic

Caravana Terapeutică, un proiect al Asociației ”Enable Emotions”,  vine la Sibiu să ofere informații utile despre ce înseamnă psihoterapia. Participanții vor avea ocazia de a-și transforma fricile, supărările și frustrările în gânduri bune.

În zilele de 3-4 septembrie, între orele 10:00-19:00, sibienii sunt așteptați la Caravana Terapeutică – un cabinet mobil care va fi instalat în Piața Unirii, în parcarea din fața Centrului Cultural ”Ion Besoiu”. Terapeuții vor fi acolo ca să le demonstreze vizitatorilor că terapia e ”cool” și că nu este nevoie să fii „nebun” pentru a apela la un specialist în domeniu.

Prin aplicarea și interpretarea unor chestionare despre scenariul de viață, cei interesați pot să descopere lucruri noi despre ei înșiși. Cu sprijinul mai multor terapeuți locali, cei care vor merge la Caravana Terapeutică vor putea beneficia ulterior de două ședințe gratuite de psihoterapie.

Asociația Enable Emotions este o echipă extinsă de psihologi și psihoterapeuți voluntari care promovează impactul pozitiv al psihoterapiei pentru o viață sănătoasă și împlinită.

Ultima oră

Comentariul meu