angajata de la finanțe, care a luat mită de la sibieni, a fost reținută

Angajata Administrației Județene a Finanțelor Publice din Sibiu, urmărită penal de lucrătorii din cadrul Serviciului Județean Anticorupție pentru luare de mită, a fost reținută. În cursul zilei de joi, judecătorii vor decide dacă va fi arestată preventiv. 

Cinci percheziții domiciliare au avut loc, miercuri, în județul Sibiu, una dintre ele la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice. O angajată a instituției este acuzată că, pe parcursul a două luni, a luat mită de la mai mulți cetățeni. Sumele pe care aceasta le cerea erau cuprinse între 100 și 720 de lei. Sibienii erau „taxați” suplimentar pentru ca femeia să-și îndeplinească, în fapt, atribuțiile de serviciu.

În urma audierilor de miercuri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au înaintat dosarul judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă. „Persoana în cauză a fost reținută în cursul zilei de ieri (n.red.: miercuri) pentru luare de mită. În cursul zilei de astăzi (n.red.: joi) înaintăm dosarul judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Mihaela Ruginosu, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

VEZI AICI DETALII DESPRE DOSARUL DE LUARE DE MITĂ DE LA FINANȚE

Ultima oră

Comentariul meu