surpriză la fc hermannstadt - au fost achitate toate salariile restante la echipă

Surpriză de proporții pentru jucătorii și staff-ul FC Hermannstadt. Au fost achitate toate salariile restante la echipă. Finanțatorii Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă le-au băgat două salarii jucătorilor sibieni. Această veste minunată vine chiar înaintea meciului din Liga 1 cu Universitatea Craiova, de mâine, de la Mediaș. Efortul financiar a fost în jur de 250.000 de euro.

Jucătorii au recurs la mai multe forme de protest în ultimele zile, pentru a-i obliga pe principalii finanțatori, Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă, să le plătească restanțele la contracte. La 2-2 cu FCSB, duminică, ei au refuzat jocul în primele 25 de secunde de la fluierul de start. Luni au venit la refacere, însă ieri au refuzat să se antreneze, potrivit gsp.ro.

Înaintea meciului cu FCSB, după ce și-a luat trei sferturi din bani, portarul Iliev a refuzat să se mai prezinte la antrenamente și la meciuri, iar alți coechipieri se gândeau să-și depună memorii și să-și găsească echipe până pe 5 septembrie, când se închide perioada de transferuri la noi. Pentru Baba Alhassan există interes din partea Universității Craiova și a lui Albacete, iar Daniel Paraschiv este dorit în Macedonia, de Șkupi.

„A.F.C.Hermannstadt vă aduce la cunoștință că în cursul zilei de azi au fost achitate #TOATE restanțele salariale către fotbaliștii și staff-ul din #familia #FCH! Cu alte cuvinte, din acest punct de vedere toate plățile sunt acum LA ZI, cum se spune în fotbalul românesc.
Acest lucru a fost posibil datorită unor eforturi considerabile venite din partea celor care au susținut echipa până în prezent.
Vom reveni cu imagini de la ultimul antrenament programat înainte de meciul din etapa nr.8 cu Universitatea Craiova.
Sibiul are fotbal prin FCH!,” transmite clubul pe pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu