teatrul radu stanca

Într-un comunicat de presă pentru Agerpres, Teatrul Naţional “Radu Stanca” Sibiu (TNRS), anunță că  spectacolele “Hedda Gabler” şi “Domnul Ibrahim şi florile din Coran”, sunt prezentate în premieră în luna septembrie, pe Scena Digitală, platforma online de teatru-film.

“Luna septembrie este specială pentru noi şi pentru publicul nostru deoarece aduce o ofertă deosebită atât pe scenele de teatru din Sibiu, unde vom prezenta patru premiere, cât şi în mediul online, pe Scena Digitală. Este o bucurie pentru noi să oferim publicului de pretutindeni posibilitatea să urmărească în mediul digital producţia TNRS “Hedda Gabler”. De asemenea, cei care nu au putut să îl vadă pe Eric-Emmanuel Schmitt la Sibiu, în cadrul ediţiei din acest an a FITS, au şansa extraordinară să poată urmări online spectacolul prezentat de acest mare scriitor şi actor la Sibiu”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al TNRS şi preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS).

Abonamentul lunii septembrie include spectacolele: “Hedda Gabler”, “Domnul Ibrahim şi florile din Coran”, “Trei surori”, “Visul unei nopţi de vară”, “Uncanny Valley”, “Necunoscută cunoscută”, “Puzzle”, “Macbeth”, “Pardes”/ “Grădina Paradisului” şi “Cerere în căsătorie”.

În baza abonamentul trimestrial, pot fi vizionate spectacolele: “Conferinţa iraniană”, “Călătoriile lui Gulliver”, “Yellow “, “Trei surori”, “Maestrul dansului”, “Ceea ce ziua datorează nopţii”, “Tattoo”, “Visul unei nopţi de vară”, “Cerere în căsătorie”, “Uncanny Valley”, “Necunoscută cunoscută”, “Puzzle”, “Macbeth”, “Pardes”/ “Grădina Paradisului”, “Hedda Gabler” şi “Domnul Ibrahim şi florile din Coran”.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe bază de abonament sau bilet individual. Detalii despre bilete şi abonamente sunt disponibile pe site-ul www.scena-digitala.ro.

Un abonament pentru o lună la Scena Digitală costă 49 de lei şi include zece spectacole. Abonamentul este valabil de la data activării lui, prin introducerea codului de abonat în câmpul AUTENTIFICARE şi până în ultima zi calendaristică a lunii de autentificare. Spectacolele pot fi vizionate oricând şi de oricâte ori în perioada de valabilitate a abonamentului. Un abonament pentru trei luni, costă 89 de lei şi include 16 spectacole. Pentru un an de zile, abonamentul cotă 299 lei şi include toate spectacolele Scenei Digitale. Un bilet individual cotă 30 de lei. Spectacolul este disponibil pentru patru ore de la activare şi alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

Ultima oră

Comentariul meu