doliu în comuna gura râului - a murit academicianul iacob cătoiu
Sursa foto: ASE București

Profesorul universitar care a pus bazele marketing-ului în România, Iacob Cătoiu, s-a stins din viață luni, 29 august 2022. Academicianul s-a născut în comuna sibiană, Gura Râului.

Specialistul în marketing și profesor universitar Iacob Cătoiu s-a născut la Gura Râului, în 23 septembrie 1943. Acesta a studiat la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, iar mai apoi a urmat Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Comerț. În perioada 1971-1975 Iacob Cătoiu a studiat în S.U.A, la Indiana University – School of Business.

„Astăzi a plecat la ceruri consăteanul Profesor Doctor, Doctor Honoris Causa, IACOB CĂTOIU- Cetățean de Onoare al Comunei Gura Râului! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!” a postat pe Facebook Călin Gheorghe, primarul comunei Gura Râului.
„Comunitatea universitară a Facultății de Marketing anunță cu profundă durere plecarea către cele veșnice a Profesorului universitar doctor Iacob CĂTOIU (1943-2022).
Iacob Cătoiu – Profesorul, Colegul și Omul – rămâne în amintirea noastră pentru mintea și sufletul pe care le-a pus cu devotament în slujba creșterii marketingului românesc și a învățământului universitar economic din țara noastră.
Dincolo de cuvinte, dovada cea mai bună a dăruirii și pasiunii cu care a clădit Școala Românească de Marketing este reprezentată de miile de economiști specialiști în marketing educați la nivel de licență, masterat și doctorat!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis de ASE București – Facultatea de Marketing

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dumnezeul sa il ierte. A fost un specialist in domeniul marketingul si sunt onorat ca a fost indrumator pentru lucrarea de licenta. Odihna vesnica!