motocicliști răniți la cârțișoara - un șofer de 70 de ani, vinovat de producerea accidentului

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit luni seară la un accident produs pe DN 7C, la ieșire din Cârțișoara spre Sibiu.

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus spre Sibiu nu a păstrat distanța de siguranță față de motocicleta condusă în fața sa, a intrat în coliziune cu aceasta și a proiectat-o în altă motocicletă condusă pe aceeași direcție.
”În urma carambolului, cei doi motocicliști, în vârstă de 51, respectiv 54 de ani, cetățeni străni, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți. La volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani, din județul Vâlcea. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului” spun cei de la IPJ Sibiu.
SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip B la fața locului. ”Un bărbat de 54 ani, a fost transportat de către echipajul SAJ la UPU Sibiu, el prezentând politraumatisme membre inferioare și superioare. A două victimă, a fost transportată de către echipajul ISU”, spun cei de la SAJ Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Morala: feriți-vă de șoferii din Vâlcea! Acolo permisele se iau pe șpagă din cele mai vechi timpuri…