jucătorii lui fc hermannstadt se tem că nu vor fi plătiți - mihai butean după egalul cu fcsb: ”lucrurile se pot înrăutăţi, putem să nu ne primim banii în continuare”

Probleme mari la Hermannstadt, echipă nou-promovată care este neînvinsă în actuala ediție a Ligii 1.

După remiza de aseară, 2-2 pe terenul celor de la FCSB, Mihai Butean, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a vorbit deschis despre situația dramatică în care se află clubul, scrie ziare.com

Protest televizat la FC Hermannstadt – Jucătorii sibieni au refuzat jocul în meciul cu FCSB

Fotbaliştii de la Hermannstadt au protestat nejucând jumătate de minut după fluierul de start al partidei de duminică.

“A fost un alt pas pe care l-am făcut împotriva conducerii sau împotriva oamenilor care ar trebui să ne plătească. Mai mult de atât noi nu putem face. Cât o să mai jucăm, nu se ştie. Aţi văzut, deja începe să se rărească echipa, s-a rărit şi conducerea şi acum vedem câţi o să rămânem. La fiecare antrenament se discută numai despre problemele legate de bani şi când auzim asta ne piere tot cheful de fotbal.

Întrebat dacă se poate repeta situaţia de la Gaz Metan Mediaș, echipă intrată anul acesta în faliment, Butean a răsuns: „Din păcate, putem să ne gândim şi la lucrul acesta. Ne este frică. Lucrurile se pot înrăutăţi, putem să nu ne primim banii în continuare şi jucătorii să înceapă să depună memorii. Suntem îndreptăţiţi să facem asta”, a spus Butean, potrivit digisport.ro.

VIDEO – FC Hermannstadt scapă victoria printre degete cu FCSB – Doar remiză pe Arena Națională

Hermannstadt are zece puncte din două victorii și patru egaluri și are un meci mai puțin disputat. Jucătorii și antrenorii echipei sunt neplătiți din luna mai.

Ultima oră

Comentariul meu