accident între rășinari și sibiu - șoferul vinovat avea o alcoolemie de peste unu la mie
foto: arhivă

Un bărbat de 34 de ani, din județul Vâlcea a provocat un accident rutier pe Drumul Județean 106A între Rășinari și Sibiu. Șoferul vinovat avea o alcoolemie de peste unu la mie.

”La data de 28 august a.c., în jurul orei 14,00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106 A, dinspre Rășinari spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din jud. Vâlcea, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din mun. București.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a celor doi conducători auto a indicat un rezultat de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului din jud. Vâlcea.” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce cauta astfel de indivizi in oras????din pacate sunt foarte multi!astia sunt ca si capusele,invadeaza!ar fi buna o “dezinsectie”,ori pasaport de intrare in Hermannstadt.