video nuntă cu scandal în orlat - sarmalele nu au ieșit la numărătoare

O petrecere de nuntă care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la o pensiune din Orlat s-a transformat într-un scandal între miri și gazde. 

Am primit un telefon la redacție de la o mireasă supărată că petrecerea ei de nuntă, care a avut loc sâmbătă, 20 august, la o pensiune din zona Orlat, a fost mult sub așteptările ei, ale soțului și ale invitaților. Când au ajuns la pensiune pentru sărbătorirea fericitului eveniment, nuntașilor le-a cam pierit cheful de petrecere, din cauză că atât mâncarea, cât și condițiile stabilite telefonic cu proprietarul locației, s-au dovedit mult sub ce își închipuiseră. Picătura care a umplut paharul, ne-a spus aceasta, a fost faptul că sarmalele nu au ieșit la număr.

YouTube video

„Am dat 2.500 lei pentru 16 meniuri, și când am ajuns acolo erau doar patru platouri”, susține interlocutoarea noastră, Rodica Stoica. ”Nici numărul sarmalelor nu a fost cel pe care l-am stabilit. Ba mai mult, gazda – proprietarul pensiunii – ne-a mai și luat din ele. Ne-a zis: <<Am vrut eu să le iau, să vă pară bine că aveți ciorbă!>>. Am dat prima dată pentru petrecere 500 lei avans, acum o lună. În data de 16 august am mai dat 1500 lei, iar pe 20 seara, la petrecere, după miezul nopții, i-am mai dat 500 lei, dar am rămas toți flămânzi. Am depus plângere la Poliție și urmează să depun și la Protecția Consumatorului”, spune mireasa indignată.

Am vorbit cu proprietarul pensiunii din Orlat unde s-a ținut nunta. Acesta spune că nu a greșit cu nimic – dimpotrivă, el consideră că s-a purtat frumos cu invitații și că cele patru platouri reprezintă echivalentul a 16 meniuri. „Nu este adevărat ce spune doamna.  Dânsa m-a sunat de vreo opt ori să-mi tot ceară să modific porțiile – le-am modificat. Un platou este pentru patru persoane. A vrut să mă țepuiască să nu îmi mai dea ultimii 500 lei. Da, am luat sarmale pentru că erau în plus și nu le mai mânca nimeni. Eu am servit pe toată lumea frumos și nu am amenințat pe nimeni cu nimic”, spune proprietarul.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce meniu de nunta la 16 persoane cu 2500 lei? Adica 156 lei/persoana? Recunoasteti ca v-ati dus sa mancati un pranz sau o cina la banii aia! Asta e si un articol sa discrediteze putinele pensiuni existente in Orlat, cine crede minciuna asta inseamna ca nu a fost vreodata la o pensiune in Orlat sa fie cazat sau sa aiba un eveniment pentru mai mult de 20 de persoane. Pentru 16 persoane trebuia sa iti faci nunta acasa la tine in sufragerie, incapeati sigur sau in curte, daca nu ploua.