foto accident rutier între sibiu și poplaca - un bărbat este grav rănit

Un bărbat a fost grav rănit, miercuri în jurul amezii pe Drumul Județean 106R între Sibiu și Poplaca. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un autoaccident rutier produs între Sibiu și Poplaca. Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui autoturism condus pe DJ 106R, spre Poplaca, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit marginea șanțului din dreapta și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere alături de un echipaj SAJ cu medic pe drumul ce leagă Sibiul de localitatea Poplaca pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei persoane încarcerate ca urmare a producerii unui eveniment rutier.Echipajul de pompieri a extras persoana din autoturism și a fost predată echipajului medical în stop cardio-respirator.Se efectuează în acest moment manevrele de resuscitare.” a transmis Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

foto accident rutier între sibiu și poplaca - un bărbat este grav rănit

”Saj Sibiu a deplasat de urgenta un echipaj de tip C (cu medic) la un accident rutier produs între Sibiu și Poplaca. În urma accidentului o victima, a fost descarcerata de echipajele ISU prezente la fata locului. Echipajul SAJ a preluat victima și a început manevrele de resuscitare, deoarece se afla in Stop cardio-respirator.” transmite SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu