patrocle, mascota shopping city sibiu, este aliatul copiilor pentru un nou an școlar cu premii garantate și multe surprize

Școala se apropie cu pași repezi, iar Shopping City Sibiu, alături de mascota campaniei, Patrocle, le pregătește, în perioada 22 august – 30 septembrie, tuturor copiilor cele mai dorite rechizite pentru grădiniță și școală, dar și premii garantate, precum și ateliere distractive.

Patrocle îi învață pe cei mici
Patrocle este ajutorul părinților și este gata să le împărtășească celor mici, în cadrul atelierelor educative și amuzante, cum să deseneze, să își facă ghiozdanul, să calculeze și multe alte abilități ce îi vor ajuta pe copii să se integreze și să performeze la școală sau la grădiniță.
Atelierele se vor desfășura în fiecare final de săptămână al campaniei, sâmbăta și duminica. Părinții interesați pot cere de la Info Point calendarul de ateliere, ușor de urmărit. Un număr cât mai mare de participări nu va trece neobservat, ci va fi premiat cu cadouri surpriză.

Patrocle vine în oraș
Pentru ca un număr cât mai mare de copii să facă cunoștință cu Patrocle, la începutul anului școlar acesta va ajunge în diferite zone centrale din oraș, într-o caravană a distracției cu baloane, muzică și multe activități amuzante.
SPOT e gata de școală cu cele mai dorite rechizite.patrocle, mascota shopping city sibiu, este aliatul copiilor pentru un nou an școlar cu premii garantate și multe surprize
În perioada campaniei, 22 august – 30 septembrie, toți utilizatorii SPOT care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Shopping City Sibiu, primesc instant la Info Point un carnețel de colorat. Utilizatorii care prezintă un bon de minimum 200 de lei vor primi o umbrelă colorată pentru o toamnă fără frică de apă, în timp ce un bon în valoare de cel puțin 300 de lei va aduce garantat ghiozdanul lui Patrocle.
Mai multe detalii despre toate surprizele campaniei pregătite de Shopping City Sibiu pentru reîntoarcerea la școală pot fi descoperite pe site-ul centrului commercial www.shoppingcitysibiu.ro, începând de luni, 22 august.

Ultima oră

Comentariul meu