foto - cum s-a produs tragedia de luni pe valea oltului - trei persoane din alba au murit pe loc

Început negru de săptămână pe drumurile din județul Sibiu. Trei persoane au murit pe loc în urma unui grav accident rutier petrecut pe Valea Oltului (DETALII AICI). Membrii unei familii din Alba au murit pe loc pe DN7, printre ei fiind și un bebeluș. Tatăl a pătruns cu mașina pe contrasens și mașina s-a tamponat violent de un TIR.

Polițiștii au stabilit dinamica producerii accidentului de luni dimineață. Se pare că bărbatul aflat la volanul autoturismului mic, a pătruns cu mașina pe sensul opus și s-a tamponat frontal cu un TIR.
”Din primele cercetări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un ansamblu tir condus spre Sibiu”, spun cei de la IPJ Sibiu.

VEZI AICI MAI MULTE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

O familie întreagă a murit pe loc
Din păcate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanți ai turismului. Toți sunt din județul Alba. Este vorba de conducătorul auto de 34 de ani, soția acestuia în vârstă de 31 de ani și fiul acestora în vârstă de un an si trei luni. TIR-ul era condus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Dâmbovita”, spun cei de la IPJ Sibiu.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu