foto cine erau tinerii care au murit luni dimineață într-un cumplit accident pe valea oltului
foto Alba24.ro

Comunitatea din localitatea Săliștea din județul Alba, este în stare de șoc după ce doi tineri, alături de bebelușul lor și-au pierdut viața într-un cumplit accident pe Drumul Național 7 – Valea Oltului, în zona Lazaret.

”Am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”, a declarat primarul din Săliștea, Aurel Emil Stănilă pentru alba24.ro.

Radu și Adriana erau doi tineri liniștiți ai comunei, a precizat acesta. Ultima dată când primarul i-a văzut pe cei doi a fost duminică, la biserică.

Cei doi tineri erau în drum spre mare, a mai spus primarul, pentru alba24.ro. Aceștia mergeau către litoral alături de prieteni, care erau în altă mașină, a precizat edilul.

VEZI AICI FOTO ȘI INFO DE LA ACCIDENTUL DE PE VALEA OLTULUI

Reamintim că tragicul accident s-a produs luni dimineața, pe DN 7 – Valea Oltului, km 240+100, la limita între județul Sibiu și județul Vâlcea, în zona localității Lazaret.

FOTO – Tragedie pe Valea Oltului – Trei morți printre care și un copil – Toți sunt din județul Alba

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un ansamblu tir condus spre Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu