foto - tragedie pe valea oltului - trei morți printre care și un copil - toți sunt din județul alba

Trei persoane și-au pierdut viața luni dimineață pe Drumul Național 7 – Valea Oltului, pe raza localității Lazaret în urma unui grav accident de circulație. O întreagă familie din județul Alba a pierit după ce mașina în care se aflau, a intrat direct într-un TIR pe contrasens.

UPDATE – Cei trei decedați sunt din Alba
Din primele cercetări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un ansamblu tir condus spre Sibiu.
VEZI AICI DETALII DESPRE VICTIMELE DIN ACCIDENT

CITIȚI ȘI: Cum s-a produs tragedia de luni pe Valea Oltului – Trei persoane din Alba au murit pe loc

ȘTIREA INIȚIALĂ
ISU Sibiu a trimis de urgență mai multe autospeciale de salvare, printre care două autospeciale SMURD dintre care una cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ.

foto - tragedie pe valea oltului - trei morți printre care și un copil - toți sunt din județul alba

”Accident rutier deosebit de grav pe Valea Oltului, DN 7, km. 240+100, la limita cu județul Vâlcea, trafic blocat total. Este vorba despre o coliziune frontală între un ansamblu TIR și un autoturism.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.foto - tragedie pe valea oltului - trei morți printre care și un copil - toți sunt din județul alba

Trei persoane au murit – Printre victime și un copil

”SAJ Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B pe DN7 la limita de județ cu VL ,la un accident rutier.Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. La intervenție se deplaseaza și forte ISU. La sosirea echipajelor la fata locului ,din păcate toți pasagerii erau decedați, doi adulti si un copil ,ei prezentând leziuni incompatibile cu viata.” a transmis Genu Scridon, purtător de cuvânt al SAJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu