trei răniți în urma unui accident la ieșire din agnita - mașina a ieșit de pe drum
FOTO: arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit, vineri, la un autoaccident produs pe DJ 106, la ieșirea din Agnita. Trei persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a ieșit în afara părții carosabile. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că șoferul unui autoturism condus pe direcția Agnita – Chirpăr, din cauze ce urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

Conducătorul auto, în vârstă de 29 de ani, precum și cei doi pasageri, o femeie în vârstă de 47 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani, toți trei din Agnita, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți. „Doi bărbați și o femeie au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la CPU Agnita, conștienți și cu diverse traumatisme”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. Traficul rutier nu a fost afectat.

Ultima oră

Comentariul meu