funcție nouă a tik tok - se pot partaja poveștile de pe facebook și instagram
Sursa: revistaoeste.ro

Tik Tok vine cu o funcție nouă. Utilizatorii își pot distribui filmulețele pe Facebook sau Instagram. 

Funcția a fost lansată recent pentru utilizatorii TikTok, a menționat compania, așa că este posibil ca nu toți utilizatorii să o vadă în propria aplicație, notează știrileprotv.

Mișcarea ar putea oferi conținutului TikTok o vizibilitate sporită pe platformele Meta, deoarece gigantul tehnologic a lucrat pentru a reduce videoclipurile TikTok recirculate în Reels. Mai exact, Meta și-a sfătuit creatorii că va acorda prioritate conținutului original de pe Reels pe Instagram și Facebook, observând că algoritmii săi vor căuta watermark-uri, cum ar fi cel pe care TikTok îl include în videoclipurile sale, de exemplu.

Repostarea poveștilor TikTok, totuși, ar putea fi o nouă modalitate pentru creatorii TikTok de a-și împărtăși munca cu adepții de pe alte rețele sociale, fără a fi nevoiți să concureze cu Reels-urile.

Caracteristica, descoperită pentru prima dată în modificările făcute de compania de informații despre produse Watchful.ai, introduce o nouă interfață de partajare pentru Poveștile TikTok. Anterior, utilizatorii își puteau împărtăși poveștile TikTok direct prietenilor TikTok atingând fotografia lor de profil în foaia de partajare care apare când faceți clic pe meniul cu trei puncte dintr-o poveste. Aceeași interfață permite utilizatorilor să salveze videoclipurile pe dispozitivul lor, să le ștergă sau să modifice setările de confidențialitate.

Ultima oră

Comentariul meu