evenimentul verii în weekend - petrecere cu grasu xxl și guess who la backyard

Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul verii, însă weekend-urile se anunță la fel de pline ca și până acum la Sibiu. Petreceri pe acoperiș sau cu artiști renumiți, ateliere cu părinții în Orașul Artiștilor și multe filme noi la CineGold sunt doar câteva dintre evenimentele la care pot participa sibienii.

Mai avem o zi și ne putem bucura de un weekend plin de evenimente. Pentru cei care vor să se relaxeze urmărind un film de calitate, CineGold a pregătit o serie de filme în premieră. Așadar, sâmbătă și duminică pot fi văzute „Animăluțe Furioase: Legenda lui Hank”, „Bestia”, „Acolo unde cântă racii”, „Nu!”, „Trenul Asasinilor”, „Orfana: Îngerul Morții” și multe alte filme pline de acțiune și mister.

evenimentul verii în weekend - petrecere cu grasu xxl și guess who la backyard

Se anunță petreceri de top în acest sfârșit de săptămână. Cotton așteaptă sibienii vineri, 19 august și sâmbătă, 20 august, cu cea mai bună muzică și cele mai delicioase băuturi răcoritoare. Cipi Hampu & Alex Zara vor face atmosferă vineri seara pe terasa de la Cotton.

Sâmbătă seara va avea loc o petrecere cu siguranță memorabilă, pe acoperișul Centrului Aria – Dirty Nano va avea grijă ca evenimentul să fie, la fel ca locația aleasă, „la înălțime”. Petrecerea va începe la ora 21:00, iar prețul intrării va fi de 70 lei. Cei interesați pot rezerva o masă sunând la numărul de telefon 0752 268 866.

evenimentul verii în weekend - petrecere cu grasu xxl și guess who la backyard

Încă nu ți-ai făcut planuri pentru weekend, dar îți dorești să te distrezi până  dimineața? La Backyard Summer Garden va avea loc sâmbătă, 20 august, la ora 20:00, una dintre cele mai așteptate petreceri ale verii, care îi are ca invitați pe cunoscuții artiști români Grasu XXL, Guess Who, Vladimir și Sebastian. Biletele cumpărate în presale (200 de bucăți) costă 50 lei; prețul pentru sale este de 70 lei (până în ziua evenimentului), iar biletele cumpărate direct la intrare 90 lei. Cei care au chef de distracție pot suna pentru rezervări la numărul (+40) 743 272 597.

evenimentul verii în weekend - petrecere cu grasu xxl și guess who la backyard

Părinții care vor să-și petreacă timpul liber alături de copii pot participa la atelierele din Orașul Artiștilor, sâmbătă și duminică, între orele 11:00 și 18:00. Cei mici vor avea la dispoziție materialele necesare pentru a participa la un atelier creativ și relaxant, la care vor fi îndrumaţi chiar de către părinţi. Participarea este liberă, fără taxă de înscriere.

evenimentul verii în weekend - petrecere cu grasu xxl și guess who la backyard

Vremea se anunță superbă, așa că amatorii de timp liber în natură pot opta pentru o plimbare cu mocănița pe Valea Hârtibaciului. Biletul pentru o persoană, pe traseul Hosman – Cornățel și retur, cu plecare la ora 10:00 sau 18:00 din Hosman, costă între 15 și 25 lei. Copiii între 3 și 18 ani beneficiază de reducere, iar cei sub 3 ani călătoresc gratuit. Biletele pot fi achiziționate online.

evenimentul verii în weekend - petrecere cu grasu xxl și guess who la backyard

Tot pentru iubitorii de natură, „Anii Drumeției” a pregătit pentru duminică, 21 august un traseu în Munții Făgăraș cu peisaje care îți taie respirația. Excursia începe la ora 7:00 și va urma traseul: Cariera de Piatră – Cabana Negoiu – Vf. Șerbota – Vf. Mazgavurilor – Șaua Scara – Căldarea Șerbota – Cabana Negoiu – Cariera de Piatră. Costul drumeției este de 50 lei.

Duminică, 21 august, la Muzeul ASTRA are loc „Târgul comunităților rurale ediția a XXVIII-a”, între orele 10:00 și 16.00. În acest weekend continuă ediția „Târgului de Țară”, dedicată comunei Jina. Programul va debuta cu ateliere gastronomice: tocăniță de miel cu mămăligă, balmoș cu smântână și unt proaspăt bătut în hurdoi. Pentru ca atmosfera să fie completă, la eveniment vor fi prezenți producători locali și Fanfara Miorița din Jina.

Ultima oră

Comentariul meu