video: polițiștii cer ajutorul sibienilor pentru a prinde un hoț care a furat o bicicletă în iunie

 Poliția Municipiului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, mai exact de furtul unei biciclete de pe domeniul public. Furtul a avut loc la mijlocul lunii iunie. 

„La nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale se află în lucru o cauză penală privind furtul unei biciclete. Un bărbat este bănuit că, în noaptea de 18/19 iunie 2022, în intervalul orar 23:00 – 24:00, ar fi sustras o bicicletă asigurată cu un sistem antifurt de un stâlp, pe strada Șoimului, în zona blocului nr. 16”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

YouTube video

Persoana bănuită de săvârșirea faptelor a fost surprinsă de o cameră de luat vederi, însă, până la acest moment, nu a putut fi identificată de către polițiștii sibieni.

În acest context, polițiștii roagă cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Poliția Municipiului Sibiu, pe numărul de telefon 0269/208211.

Ultima oră

Comentariul meu