foto: semaforul de pe dn1 din zona magazinului lidl a fost reparat

După mai bine de o lună de zile în care a fost nefuncțional, semaforul de pe DN1, din zona magazinului Lidl, de la granița dintre municipiul Sibiu și comuna Șelimbăr, a fost reparat. Primăria orașului de pe Cibin se va ocupa o perioadă de întreținerea acestuia. 

foto: semaforul de pe dn1 din zona magazinului lidl a fost reparat

Semaforul de pe drumul național 1, din dreptul magazinului Lidl din Șelimbăr era, miercuri, în sfârșit funcțional. Timp de mai bine de o lună, acesta nu a mers. El a fost realizat în urma unei investiții private, iar din acest motiv cele două primării – Sibiu și Șelimbăr – nu știu în atribuțiile cui stă întreținerea acestuia. Până când situația juridică va fi clarificată, primăria Sibiu și-a asumat să îl repare și să îl întrețină o perioadă. „Semaforul de pe DN1, din dreptul magazinului Lidl Șelimbăr, a fost realizat în urma unei investiții private. Cu toate acestea, pentru siguranța pietonilor, Primăria Sibiu va asigura repunerea în funcțiune și întreținerea provizorie a semaforului. În paralel vom face demersurile necesare și pentru a clarifica situația juridică”, a precizat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un autocar în zona Shopping City vizavi de Lidl

Vă reamintim că, în urmă cu aproape trei săptămâni, o femeie a fost călcată în timp ce trecea strada pe trecerea de pietoni din dreptul acestui semafor. Și la acea vreme, nu funcționa. Ea a fost lovită în plin de un autocar, iar în urma impactului a suferit răni grave. Femeia a fost transportată la spital în comă, iar starea ei nu s-a ameliorat. Medicii spuneau pe atunci că „șansele de revenire sunt minime”.

Ultima oră

Comentariul meu