video: femeie surprinsă când sparge geamurile unei case la tălmaciu - „bunicul era singur. se putea întâmpla o tragedie”

O femeie din Tălmaciu a fost surprinsă, sâmbătă seara, în timp ce arunca cu pietre în fereastra unei case din aceeași localitate. Proprietarul locuinței o cunoaște și spune că nu este pentru prima dată când creează distrugeri în oraș. 

O femeie a făcut scandal, în plină stradă, sâmbătă seara. Aceasta a spart geamurile unei case. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. 

Proprietarii o cunosc

Nepoata proprietarului a povestit pentru Ora de Sibiu că femeia respectivă a făcut parte din familia lor. Ea a fost concubina fiului proprietarului. „Această doamnă a fost concubina unchiului meu. În anul 2018, el a murit. De atunci, bunicii mei nu au mai avut contact cu ea, rareori cu fiicele ei. Noi, nepoții, suntem cu toții în Germania, iar bunicii locuiesc singuri. Săptămâna trecută, a venit și bunica la noi, iar bunicul a rămas singur. Ea a aflat că e doar el acasă și s-a dus la el pusă pe ceartă. A sunat la sonerie insistent, iar bunicul a ieșit la poartă. Ea a început să îl jignească și să-i vorbească în toate felurile. Apoi, noaptea, în jurul orei 12, a venit la poartă. S-a plimbat prin zonă, când la poartă, când la gard, se uita peste poartă. Probabil se uita să vadă dacă iese afară să îl lovească cu pietre. Apoi a dat cu pietre în geam. Bunicul are camera fix la stradă. S-a spart primul strat din geam. Dacă nu avea protecții puse acolo, se putea întâmpla o tragedie. Are probleme cu inima, singur acasă putea face un infarct”, povestește nepoata bărbatului din Tălmaciu. 

Distrugeri în alte zone ale orașului

Nepoata proprietarului mai spune că nu este pentru prima dată când femeia distruge bunurile vecinilor. Și în trecut a spart geamurile altor case din oraș. „În trecut a distrus geamurile altor două gospodării din oraș. Acum a dat târcoale în centrul orașului, a spart geamurile și a plecat liniștită spre casă, neștiind că zona este supravegheată video. Știm că are probleme psihice, a mai fost internată la Psihiatrie. Îmi pare rău de ea, însă nu putem sta cu frică, nu știi ce îi poate trece prin cap”, mai spune nepoata proprietarului.  

În urma celor întâmplate, proprietarul casei a chemat poliția. Acesta urmează să depună și o plângere scrisă.

Ultima oră

Comentariul meu