accident în sensul giratoriu din piața unirii - motociclist transportat la spital
FOTO arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit, marți după-amiaza, la un accident rutier produs în Piața Unirii, în intersecția sens giratoriu. O mașină și o motocicletă sunt implicate în evenimentul rutier. 

În accidentul rutier sunt implicate un autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani, din Gura Râului și un motociclist, în vârstă de 17 ani. „Se pare că ambele autovehicule erau conduse în aceeași direcție de deplasare în momentul în care s-a produs coliziunea. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, care a fost transportat la spital, conștient. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu la sensul giratoriu din Piața Unirii, la un accident rutier produs între un autoturism și o motocicletă. Echipajul a acordat îngrijiri medicale motociclistului, un tânăr în vârsta de 17 ani, care a fost transportat conștient la UPU Sibiu, cu traumatism de umăr și traumatism membru inferior stâng”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu