VIDEO - Remiză pentru FC Hermannstadt la Constanța - Sibiul e pe locul doi în SuperLiga 1

FC Hermannstadt rămâne neînvinsă și după cea de a cincea etapă disputată de la revenirea în primul eșalon. Sibienii lui Măldărășanu au scos o remiză albă în deplasarea de la Farul Constanța. Runda viitoare sibienii vor evolua la Mediaș cu campioana CFR Cluj.

Neînvinse în Liga 1 înaintea partidei, Farul și Hermannstadt nu s-au menajat în meciul de la Ovidiu, anunță GSP.ro. Prima ocazie mare au avut-o „marinarii” în minutul 7, dar Morar a luftat incredibil la centrarea lui Kiki în fața porții.
Același Morar a fost aproape de gol în minutul 20, dar șutul său cu stângul din careu a fost respins de Antoche în corner. Hermannstadt a avut prima ocazie importantă în minutul 36 prin Mino Sota. Japonezul a reluat slab însă din voleu în urma unei centrări a lui Balaure din corner. Intrat la pauză, Alibec a fost aproape de gol.
Atacantul Farului a pivotat bine în careu, dar execuția sa a trecut puțin pe lângă poartă. Minutul 62 a adus o fază a meciului. Lansat de Sota, Baba Alhasan a scăpat singur cu Aioani și a marcat, dar reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. Decizia a fost analizată la VAR timp de aproximativ 4 minute, în final golul fiind anulat.

YouTube video

Același lucru s-a întâmplat și la cealaltă poartă. Alibec a punctat cu capul, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid. Din nou VAR a analizat situația, din nou jocul fiind întrerupt mai multe minute pentru a se da decizia. Constănțenii au avut cea mai mare ocazie imediat după, când Alibec a trimis de la 25 de metri în bară.
Și Sibiul a trimis mingea în bară. Oroian a trimis în fața porții de unde Paraschiv a trimis în transversală. VIDEO - Remiză pentru FC Hermannstadt la Constanța - Sibiul e pe locul doi în SuperLiga 1S-a terminat 0-0, iar cele două echipe rămân neînvinse în actuala ediție de campionat.

Ultima oră

Comentariul meu