accident pe transfăgărășan din cauza unui șofer care a intrat în depășire - motociclist și un copil, duși la spital
foto: arhivă

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit, luni după-amiaza, la un accident rutier produs pe DN 7C, pe Transfăgărășan, între Cârțișoara și Bâlea Cascadă. Un șofer a intrat în depășire și a lovit o motocicletă condusă din sens opus. Două persoane au fost duse la spital. 

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, un șofer din Teleorman, în vârstă de 51 de ani, a intrat într-o depășire și s-a izbit de o motocicletă. Motociclistul și pasagerul, un copil de 9 ani, au fost răniți.

„Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism, în timp ce conducea autoturismul spre Cârțișoara, din cauze ce urmează a se stabili, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus. Conducătorul motocicletei, în vârstă de 54 de ani, și un minor în vârstă de 9 ani, pasager pe moto, cetățeni străini, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Copilul a suferit un traumatism la membrul inferior și a fost transportat de un echipaj SMURD la CPU Luther, iar motociclistul a fost preluat de un echipaj al Ambulanței.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Traficul se desfășoară alternativ.

Ultima oră

Comentariul meu