VIDEO FOTO: Câinii polițiști sibieni, prezenți pe litoral - Au depistat zeci de șoferi care dețineau substanțe interzise

Polițiștii rutieri constănțeni, împreună cu echipaje canine din cadrul Centrului Chinologic „Dr.Aurel Greblea” Sibiu și ale Gărzii de Coastă Constanța, au efectuat controale în trafic toată noaptea! Acțiunea a avut ca scop prevenirea și depistarea consumului de alcool, dar și de substanțe interizse la volan.

Câinii sibieni au fost și ei prezenți la datorie. În jurul orei 23.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. Asupra conducătorului auto a fost găsită o folie cu substanță vegetală.

VIDEO FOTO: Câinii polițiști sibieni, prezenți pe litoral - Au depistat zeci de șoferi care dețineau substanțe interzise

În jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În jurul orei 00.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia,în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În jurul orei 1.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia,în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală, transmit autoritățile într-un comunicat de presă.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu