accident cristian sibiu deva

Accident pe autostradă la Cristian pe sensul de mers către Sibiu. Două autovehicule sunt implicate, iar din fericire, nu există persoane rănite. Una dintre mașini a ieșit în afara carosabilului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 261, pe sensul către Sibiu, în apropierea localității Cristian, județul Sibiu, a avut loc un accident în care au fost implicate două autovehicule, coliziune în urma căreia un autoturism a ieșit în afara carosabilului, celălalt se află pe banda de urgență. Din primele date, nu au rezultat persoane rănite.

Accident pe autostradă la Cristian pe sensul de mers către Sibiu - Două autovehicule implicate

Traficul se desfășoară îngreunat, doar pe a doua bandă, estimând-se reluarea normală a circulației în 30 de minute. Accident pe autostradă la Cristian pe sensul de mers către Sibiu - Două autovehicule implicate Accident pe autostradă la Cristian pe sensul de mers către Sibiu - Două autovehicule implicate Accident pe autostradă la Cristian pe sensul de mers către Sibiu - Două autovehicule implicate

Ultima oră

Comentariul meu