george buhnici jilava

Filmulețele cu Geroge Buhnnici din anii trecuți sunt acum „dezgropate” din cauza scandalului pe care l-a provocat cu o declarație referitoare la minore și alte lucruri care au deranjat femeile din România, iar toată țara i-a sărit în cap. Acum, într-un video vechi, glumește despre fetițele de 13 ani.

CITEȘTE ȘI – VIDEO: Derapaj al lui George Buhnici: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Aş vrea ca pielea voastră să nu aibă vergeturi”

Filmulețul datează din 2013, atunci când George Buhnici filma un review auto alături de un fost coleg de-ai lui, care prezintă rubrica de tehnologie de la ProTv, „iLikeIT”. Acesta i-a povestit o întâmplare: ”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!”

”La 13 ani ani?” a întrebat George Buhnici. ”Da” a răspuns jurnalistul. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?”, a spus Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?”, a insistat Buhnici.

”Ce glumă… proastă”, a zis cel de la volan. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele”, a continuat George Buhnici.

”Sper să taie Daniel asta”, a spus jurnalistul de la volan. ”De ce?” întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”. ”Ăăă, nu” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici.

@alecs2127 #foryou #buhnici #wtf ♬ sunet original – alecs27

Ultima oră

Comentariul meu