pisica
Sursa FOTO: Cats Protection

Un inginer de elicopter a demontat un Volkswagen Golf pentru a salva o pisicuță care rămăsese blocată în motorul mașinii.

Adam Hughes tocmai pleca de la locul de muncă de la Royal Naval Air Station (RNAS) Culdrose, în apropiere de Helston, când a văzut pisoiul la marginea aerodromului, notează CNN.

Înainte ca el să poată ridica pisicuța rănită, acesta a s-a speriat și a sărit direct la motorul unei mașini. Proprietarul mașinii i-a dat domnului Hughes permisiunea de a demonta mașina.

Motănelul avea piciorul rupt

Când Hughes a văzut prima dată pisoiul, a observat că acesta își târa piciorul din spate.

În timp ce el și doi piloți juniori s-au apropiat de pisoi, acesta a sărit pe țeava de eșapament a unei mașini din apropiere și a intrat în camera motorului.

În ciuda faptului că cei trei au căutat pisoiul peste tot, nu l-au găsit.

Proprietarul mașinii se afla într-un hangar din apropiere și i-a dat domnului Hughes permisiunea de a demonta mașina.

La scurt timp după aceea, pisoiul a fost descoperit într-o gaură dintre pasajele roților și căptușeală, iar trio-ul a reușit în cele din urmă să scoată pisoiul rănit.

Hughes a sunat la Centrul de adopții din Cornwall al Cats Protection, după ce, cu 11 ani în urmă, adoptase de acolo pe Orlando, pisica familiei sale, care a murit.

El a spus că pisica lui murise tocmai cu o zi înainte.

Pisoiul a fost transportat de urgență la veterinar pentru o intervenție chirurgicală de urgență în vederea amputării piciorului pentru a-i oferi cele mai bune șanse de supraviețuire.

Managerul centrului de adopții, Samantha Lawton, a declarat că este puțin probabil ca pisoiul să fi supraviețuit fără ajutorul inginerului din elicopter.

Doamna Lawton a spus că ea crede că motănelul era unul dintre cei trei pisoi vagabonzi de pe RNAS Culdrose pe care centrul a aranjat să îi prindă.

Ultima oră

Comentariul meu